28 August 2016
 Posted by Dana Argesan

Cum iti conturezi buzele?

Definirea buzelor cu maximum de precizie nu consta neaparat in investitia intr-o pensula de super-calitate, desi nu contest atributia ei in acesta ecuatie. Insa, uneori, este suficient sa ai o mana sigura ce presupune exercitiu zilnic, si un creion contur de buze suficient de cremos si intens cat sa traseze impecabil conturul buzelor.

lip-liner-rangeAcest creion trebuie sa fie bine ascutit, evident pentru un plus de precizie, si mina lui sa fie nici foarte moale (aici atentie unde il depozitati), dar nici foarte tare (rigida), pentru ca poate capata transparenta.

In tot cazul creionul care intra in contact cu temperatura corpului si traseaza impecabil, fara sa-si modifice culoarea (unele sunt mai deschise decat indica culoarea minei) este perfect pentru a trasa un contur impecabil.

Eu am gasit un atfel de creion, ca sa nu mai spun ca in gama din care face parte sunt 15 nuante diferite. Suficiente pentru toate exigentele cromatice.:) Culorile sunt foarte vibrante si de multe ori ma gandesc de doua ori pe care sa o aleg, pentru ca acestea se adapteaza frumos la pigmentatia buzelor.

Acest creion se numeste Lip Liner Pencil si apartine brand-ului Make-up Studio.
De multe ori l-am aplicat ca atare fara sa mai completez cu ruj din simplul motiv ca efectul a fost pe masura si vroiam sa mentin finish-ul mat redat de acest contur.
Pentru persistenta nu-mi fac griji pentru ca este intr-o formula “long-lasting” si nu se transfera. In plus se poate aplica un strat de pudra pulbere translucida si deja isi dubleaza persistenta.
Eu am toate nuantele de creioane la studio si le folosesc frecvent in machiajele mele unde se solicita un focus pe linia buzelor. Aceste creioane le-am procurat de la parfumeria Marionnaud  (Magheru).