13 April 2017
 Posted by Laura Perian

Versatilitatea glossului

Gloss-ul este unul dintre produsele care nu necesita extrem de multa indemanare in aplicare. Cunosc destul de multe persoane care sunt addicted cu acest produs.

In multiple nuante si reflexii acest produs se aplica la finalul machiajului.

Personal, cand realizez un machiaj, de cele mai multe ori nuanta acestuia o ajustez in functie de culoarea blush-ului, fie ca intensitate sau ca nuanta.

Pentru tonurile de nude este o regula de aur ce trebuie respectata: aceasta nuanta de gloss trebuie sa fie in ton cu culoarea gingiilor ca subton si intensitate. Daca nuanta este prea deschisa aceasta nu se potriveste.

Daca iti doresti mai multa persistenta aplica fond de ten si pe toata suprafata buzelor chair si pe contur, contureaza buzele cu ajutorul unui contur in ton cu gloss-ul, inclusiv acest contur aplica-l pe toata suprafata buzelor ca un strat suplimentar de persistenta.

Acum este momentul sa aplici gloss-ul iar persistenta acestuia este prelungita.

Paleta cromatica variata si formula imbogatita cu pigmenti specific produselor din gama Make-Up Studio m-au determinat sa  folosesc gloss-urile lor constant atat pentru uzul personal cat si in trusa mea.