26 October 2016
 Posted by Laura Perian

Seductie, senzualitate si ademenire marca Agent Provocateur

screen-shot-2016-10-26-at-19-27-25

Va fac o marturisire: cu mare nostalgie am descoperit, sau mai bine zis redescoperit, acest parfum minunat.

Il stiam din anul 2001 cand cei de la Agent Provocateur au lansat primul lor parfum. L-am purtat si atunci cu mare incantare. Acest brand nu are nevoie de nicio prezentare caci se stie prea bine cu ce se ocupa. Btw: daca ar fi fost prezent si in Romania cu toata gama completa de “accesorii” lucrurile stateau diferit…:) Cred cu tarie ca ar fi fost stimulat consumul de anticearcan…:)
Acest parfum are sticluta intr-o forma originala: de ou. Este pefect rotunda si mata, astfel ca priza sa fie perfecta si mai ales organica. Semnul formei acestui parfum reprezinta simbolul fertilitatii insusi, iar textura de piele neteda reprezinta fragilitatea insa si puterea imensa feminina pentru toate femeile moderne.
Mirosul este seducator. A mi se ierta pleonasmul. Cand spui Agent Provocateur spui seductie, senzualitate si ademenire.
La fel as caracteriza si parfumul prin notele de varf foarte exotice reprezentate de ulei de sofran pur din India si coriandru din Rusia, in timp ce inima bate in note vibrante de ulei de trandafir marocan si iasomie egipeana alaturi de uleiul de magnolie franceza, Ylang Ylang si florile albe Gardenia din Comore.
baza cu reglaj fin si minunat echilibrata este simbolul seductieiSubtila combinatie de chihlimbar, lemn de cedru virgin, vetiver din Haiti sunt înconjurate de moscul animalic pentru un miros puternic si super sexy.
 
Ei bine acestea sunt doar cateva argumente ce au stat la baza bucuriei de a redescoperi acest parfum ce il port cu drag.
 
Parfumul Agent Provocateur se gaseste exclusiv in parfumeriile Marionnaud sub forma de 30, 50 si 100 ml eau de parfum.