13 April 2017
 Posted by Laura Perian

Descopera Corpolibero

Corpolibero-Crema-energizanta-Flash-0701197163515-FLASHDe multe ori la trecerea dintre sezoane am parte de modele/cliente cumva confuze, pe buna dreptate, in privinta produselor folosite de skin care. Conditiile termice, factorii externi, alimentatia si multe multe altele influenteaza calitatea tenului si a pielii in general. Cat despre nemultumirea stimulata de folosirea indelungata a cremelor pe perioada iernii, acestea devin mult prea grase sau prea onctuaose pentru acest sezon, mult mai calduros care, totodata, influenteaza nevoile tenului modificacandu-le automat.

 

Acum este momentul sa introduceti in rutina zilnica o noua textura de crema energizanta ce rehidrateaza si reinnoieste tesutul. Crema la care fac referire este pe baza de acid lactobionic. De fapt ce rol are acest component intr-o crema de fata? Dupa un research mai aprofundat, impinsa de propia curiozitate, am aflat placut surprinsa ca acest acid determina o hidratare sporita cu pana la 10% mai eficienta. Conform studiilor acest efect este vizibil daca aceasta crema a fost folosita timp de 12 saptamani cu o frecventa de 3 ori pe zi. Acest acid are si propietati antiaging, pentru ca prin abilitatea de a bloca degradarea colagenului tenul devine mai neted, liniile fine se dimininueaza si inclusiv porii fetei se micsoreaza.

Corpolibero-Lotiune-tonica-Flash-0701197163737-FLASH

Aceasta crema minunata o gasiti in parfumeriile Marionnaud si se numeste Corpolibero Flesh. Gama de produse este una completa ce, evident, contine si tonicul de fata, imperios necesar pentru pregatirea tenului inainte de hidratare. Se impune o tonifiere a tenului cu lotiunea aceasta fara alcool. Formula este adaptata si pentru tenurile sensibile.

Iata o solutie optima pentru momentele cand simtiti ca produsele folosite pentru ingrijirea si hidratarea tenului nu va ma satisfac sau se impune o schimbare de formula mai eficienta.